headerHMT

Aanleg

Het aanleggen van zowel een kleine als een grote tuin vereist een professionele werkwijze.

Voordat we bij u te werk gaan zal er een inventarisatie gemaakt worden van uw bestaande tuin. Er wordt dan vooral gekeken wat er eventueel geschikt zou kunnen zijn voor hergebruik in uw tuin.

Als volgt wordt de basis gelegd: ook wel het grondwerk genoemd. Dit kan zowel handmatig als machinaal worden uitgevoerd (hier wordt u, voor aanvang, van op de hoogt gesteld). Vervolgens wordt (en volgens) het ontwerp in de juiste contouren uitgezet en worden eventuele hoogte verschillen aangebracht. Als deze fase is afgerond, kan worden begonnen met het inrichten en aankleden van de tuin doormiddel van de bestrating en eventuele afscheidingen bijvoorbeeld door middel van hagen en/of hekwerk. Als laatste zal alles worden aangekleed door middel van beplanting en/of gras.

Telkens wanneer de werkzaamheden teneinde komen zullen wij ervoor zorgen dat u zo min mogelijk hinder zult ervaren van de werkzaamheden om uw huis/bedrijf. Dat betekent dat de eventuele straat zal worden schoongeveegd en gereedschappen zullen worden opgeborgen.

Nadat wij uw tuin hebben afgeleverd wilt u natuurlijk van een keurig verzorgde tuin kunnen blijven genieten. Dat houdt in dat de tuin, met enige regelmaat, ook onderhouden zou moeten worden. Ook hierbij kunnen wij van Hoveniersbedrijf Marcel Tholen u van dienst zijn.

aanleg.png


Ontwerp Aanleg Tuinonderhoud Bestrating Home tuin foto's